Oomi laskee kuluttaja-asiakkaidensa sähkönhinnan 24,90 senttiin

02.05.2023

Hintamuutos astuu automaattisesti voimaan 1.1.2023 kolmen kuukauden ajaksi merkittävälle osalle Oomin asiakkaista, joilla on tällä hetkellä kalliimpi hinta. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.  

Sähkönmyyntiyhtiö Oomi pyrkii helpottamaan asiakkaidensa haasteellista tilannetta, vaikka sillä ei ole omaa sähköntuotantoa. Hinnan laskemisen mahdollistaa onnistunut riskien hallinta, asiakkaiden säästötoimenpiteistä johtunut sähkönkulutuksen lasku sekä onnistumiset Oomin aurinko- ja polkupyörä-leasing-liiketoiminnoissa. Päätös tehtiin tällä viikolla, kun kokonaiskuva yhtiön toimintavuodesta oli varmistunut ja saatiin edellytykset ryhtyä toimenpiteisiin. 

Meillä on aito huoli asiakkaistammeHalusimme löytää ratkaisun, joka auttaa akuutissa tilanteessa kylmimmän ajanjakson aikanaMeille on tärkeää, että voimme jatkossakin jatkaa vastuullista liiketoimintaa, palvella asiakkaita ja huolehtia palveluiden saatavuudesta. Kaikkien kannalta on myös ensisijaisen tärkeää, että me jatkamme yhdessä sähkönsäästötoimenpiteitä, sanoo Oomin toimitusjohtaja Tuomas Oksanen. 

Väliaikainenkiinteä 24,90sentin hinta per kilowattitunti koskee tammi-maaliskuun kulutusta. Laskettuun hintaan ovat oikeutettuja alueesta riippumatta kaikki Oomin nykyiset asiakkaat, joilla on määräaikainen Kiinteä-sopimus tai toistaiseksi voimassa oleva Kesto- tai Jatkuva-sopimus. Näiden sopimusasiakkaiden kohdalla hintamuutos tapahtuu automaattisesti. Myös pörssihintaisen Oomi Aktiivisen asiakkaat saavat halutessaan siirtyä ei-määräaikaiselle Kesto-sopimukselle laskettuun hintaan Oomi Online -palvelussaAlempi hinta koskee asiakkaiden nykyis käyttöpaikkoja, joissa on voimassa oleva Oomin sähkösopimus tehtynä 22.12.2022 mennessä.  

Asiakas voi tarkistaa oman sähkösopimuksensa viimeisimmästä sähkölaskusta, sopimusvahvistuksesta tai kirjautumalla Oomi.fi-sivulla Oomi Online -palveluun.